Osnovni meni

Vreme

 

 

Radarska slika

 

 

Zadnje fotografije

Prihajoči dogodki

V koledarju ni nobenega prihajajočega dogodka.

Klepet

Zadnje sporočilo: pred 1 Leto, 1 Mesec
 • pivec.joze: Kdaj se vidimo?
 • sabina: Hvala! Se vidimo!
 • _grega_: Zdravo! Načeloma začnemo prvi teden v novembru - poizkusno bomo pa vrjetno v sredo zagnali.
 • sabina: Zdravo! Zanima me kdaj se bo začela zimska rekreacija?
 • grega: 2. dan: Topdom Tour-a smo obiskali 9. sponzorjev in prevozili 90km
 • _grega_: 1. dan Topdom Tour-a smo prevozili 190 km in varno prispeli na cilj prve etape.
 • pivec.joze: Lenart,kontra smer???
 • pivec.joze: Prvič zunaj s kolesom,cca50 km..LP
 • pivec.joze: 14.3.2016=
 • grega: V zavihku Greš z menoj je objava Darjana za maraton, ki je naslednji vikend v Portorožu.
 • pivec.joze: Petek...
 • grega: Jutri v soboto 26.12. ob 11. startam iz Trnovske proti Banovcem si ogledat jaslice. Družbe bom zelo vesel.
 • grega: Vsem skupaj srečen in blagoslovljen BOŽIČ!
 • grega: Ker ni gužve se sedaj prijavljamo zadnji dan oz. uro
 • pivec.joze: Decembra nebo najbrž nič!LP in USPEŠNO 2016 VSEM-JOŽE P.

Klepetate lahko samo, če ste registrirani in prijavljeni.

Partnerji


Banem

eurobike-2016

 

Prvomajsko kolesarjenje 2018 PDF Natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 
Prispeval Blaž Berlič   
Ponedeljek, 07 Maj 2018 10:07
Letos smo člani KD Selce za destinacijo skupnega kolesarjenja v času prvomajskih praznikov izbrali mesto Zadar, nastanili se pa v hotelu Donat.

Obetali smo se lepih, toplih, sončnih dni bogatih s prekolesarjenimi kilometri.

Že prvi dan, smo se odpravili severno proti VIRU IN NINU.Vsako jutro smo skrbeli za tako imenovano FIS KULTURO.. Jutranja telovadba ob družbi mirnega valovanja morja je poskrbela za potrebno motivacijo tekom dneva. Ob večerih pa smo uživali, in se družili ob pogostitvi ter koncertih v hotelu DONAT. Bili smo polni pričakovanj, ter želja kolesariti do Nacionalnega parka Paklenice, Biograda, otoka Paga in po vsej Severni Dalmaciji.

Tako smo se podali na lovljenje km. V vseh petih dneh kolesarjenja smo prekolesarili dobrih 500 km in poskrbeli za vzdrževanje in dobro pripravo kolesarske forme. Sončne in tople popoldanske ure so po prevoženih km prišle prav za ohladitev ter regeneracijo mišic v toplem morju.

V spomin na Gregorja Kosa smo grizli vzpon in prikolesarili do vrha nad Paklenico, kjer nas je Gregor že leta 2016 vodil po betonskih cestah Paklenice.

 

 

Letošnjo skupno kolesarjenje  smo kronali s sodelovanjem na kolesarski dirki 59. VN  ZADRA, 1. Svibnja-Memorijal Damira Zdrilića.

Trasa dirke je bila razgibana, dolga  51 km z 500 m višinske razlike.  Naša tekmovalna ekipa v postavi: Darjan Klobasa, Vid Murko, Blaž Berlič, Franci Pukšič, Lovro Škerget, Mirko Špandl, si je po lanskem 3. mestu Darjana želela tudi letos stopničk.  Že od štarta se je začelo na polno in se oblikovala skupina ubežnikov. V kateri smo imeli Vida. Blaž je imel smolo in  v drugem kilometru že na spustu padel in izgubil stik s skupino. Po  polovici kroga je  ujel skupino v kateri so bili vsi ostali naši člani. Ekipni duh se je pokazal  čez celoten potek dirke in s pametno vožnjo v zaključnih kilometrih  pripeljal Lovra do odličnega položaja za šprint. Lovro je suvereno opravil svojo nalogo in prišel v šprintu skupine  do 2. mesta v kategoriji VETERAN C.  V kategoriji SPORT, katera je bila združena s kategorijo VETERAN A, je Vid Murko osvojil skupno 6. mesto, Blaž Berlič 11. mesto, ter Darjan Klobasa 12. mesto. V kategoriji VETERAN B , je Franci Pukšič osvojil 4. mesto. V kategoriji VETERAN C, je Lovro Škerget osvojil 2. mesto, Mirko Špandl pa 6. mesto. Vsem tekmovalcem čestitamo za odlično predstavo. Navijačem pa se zahvaljujemo za podporo.

 

"Besede Lovra Škergeta po osvojenem 2. mestu, 59. VN ZADRA, 1. Svibnja-Memorijal Damira Zdrilića.

Z ekipo smo se udeležili VN Zadra. Noge so bile težke in utrujene po napornih prvomajskih  pripravah z ekipo. Dirka je bila težka,  že od štarta se je na vzponu naredila selekcija. Ekipa mi je pomagala, da smo družno grizli do zaključnih kilometrov. Do konca so me lepo obvarovali in mi pripravili teren za zaključni šprint, ki je bil 400 m v hrib. Ta  mi je, kar dobro uspel, saj sem  osvojil drugo mesto  v kategoriji. Z dirko in pripravo forme sem  zelo zadovoljen. HVALA EKIPA. Nesmem pa pozabit vseh naših ostalih članov, ki so ob progi bučno spremljali in spodbujali. HVALA NAVIJAČI."

 

 

Logo_Kolesarsko_drutvo_Selce

Glavni sponzor

Ostali sponzorji

 

Wienerberger

ENERSON

 

YTONG

 

GERARD

 

Schiedel

 

ACO

 

Andrej_Murko

Agroremont

weber

 

 

FRIZERSKI STUDIO CENTER

JELKA ŠPANDL S.P.

 

 


 

Donatorji

velux_logo


Triglav